Onze activiteiten

Building Holland

22-24 maart 2016

ORCON is opnieuw van de partij. Kom onze Green Igloo totaaloplossingen voor een duurzaam binnenklimaat ontdekken door een 3D-bril. U kunt tevens een ‘groen’ doel steunen door een bod uit te brengen op één of meerdere HRC balansventilatoren die door kinderen op unieke wijze beschilderd zijn in het thema “Groen begint met doen”.

Meer over Bulding Holland

 

Meer over building Holland <

Bezoek ons tijdens de TU EXPO van 13 oktober tot 24 november

ORCON is zoals ieder jaar weer van de partij op de TU EXPO boottour. Kom kennismaken met onze luchtzuiverende producten, zoals de nieuwe bediening met ingebouwde CO2-sensor.

 

TU EXPO bij u in de buurt <

NATIONALE BOOMFEESTDAG 16 MAART 2016

Al sinds 1957 organiseert Staatsbosbeheer Nederland de Boomfeestdag, een dag waarop extra aandacht gevestigd wordt op de grootschalige ontbossing in de wereld en in het bijzonder kinderen gesensibiliseerd worden.

 

Als zorgdrager van een buitengewoon binnenklimaat is ORCON erg begaan met het milieu en de kwaliteit van de buitenlucht.

 

Daarom zetten wij onze schouders onder de Boomfeestdag en doen we een groene belofte: voor iedere 100 ventilatie-units die we verkopen zullen we op 16 maart 2016 een nieuw boompje planten! Volg de actie op deze website.

 

Meer over de Boomfeestdag 2016 <

 

 

U KUNT WEER ADEMHALEN