Orcon. Clean air,

green future

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelt ORCON producten die een atmosfeer creëren waarin mensen op een comfortabele en gezonde manier kunnen wonen, werken en leren.

 

Een buitengewoon binnenklimaat, dat is wat ons drijft. De frisse buitenlucht naar binnen brengen. Zo stil, zuinig, gezond en comfortabel mogelijk.

Geen gezond klimaat zonder bossen

Onze slimme en innovatieve producten zouden geen betekenis hebben zonder zuivere buitenlucht. Daarom zijn we bij ORCON erg begaan met het milieu en onze bossen.

 

We produceren met zijn allen te veel CO2 en dat veroorzaakt het broeikaseffect. Gelukkig houden bomen en planten koolstofdioxide vast en zorgen ze voor zuurstof. Daarom zijn bossen zo belangrijk voor onze planeet en ons welzijn.

 

Jammer genoeg gaan heel veel bomen voor de bijl, soms omdat het moet, maar vaak om puur economische reden.

 

 Vandaar ons engagement, dat wij voor iedere 100 ventilatie-units die wij leveren, een boompje gaan planten op 15 maart 2017, onze nationale Boomfeestdag. Zo draagt ook u een ‘boompje’ bij.

Op deze website kan u onze groene initiatieven volgen.

Specialist in ventilatie

 

ORCON ontwikkelt en produceert slimme, innovatieve ventilatiesystemen voor woning, kantoor, fabriek, horeca of school.

Ventilatie is maatwerk

 

Elke situatie is anders. Daarom vraagt de optimale ventilatie om maatwerk. ORCON denkt mee met de installateur en biedt oplossingen op maat, zowel voor renovatie als nieuwbouw.

Energiezuinig ventileren

 

ORCON besteedt veel aandacht aan energiebesparing. We ontwikkelen ventilatiesystemen voor het energieneutrale ‘passief huis’ en voor een ‘groen’ energielabel of EPC. Zo dragen we ook bij aan een gezond buitenklimaat.

100% achter de installateur

 

We adviseren en ondersteunen onze installateurs bij het uitwerken van ventilatieoplossingen. Maar ook met trainingen, uitgebreide garanties en onze eigen technische dienst.

Green Igloo concept

 

Samen met zusterbedrijf Thercon, verdeler van energiezuinige warmtepompen en zonneboilers, bieden wij totaaloplossingen voor een comfortabel en duurzaam binnenklimaat, zowel voor de woningbouw als de utiliteit.

U KUNT WEER ADEMHALEN